Rita Oran kurvit eivät jääneet huomaamatta – fanit innostuivat uudesta tyylistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on tehnyt menestyksekästä artistin uraa jo noin kymmenen vuoden ajan. 29-vuotias nainen vietti koronakevään maaseudulla Iso-Britanniassa ja työsti tulevaa albumiaan. Nyt tähti on muuttanut tyyliään ollessaan aikeissa julkaista uutta musiikkia.

Rita Ora julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hieman esimakua tulevista julkaisuistaan. Tähti on ilmeisesti aikeissa julkaista pian uutta musiikkia, koska hän on muuttanut tyylinsä kokonaan. Kuvat on napattu kesken kuvausten, joissa nainen on laulanut mikrofoni kädessään vihreää taustakangasta vasten.

Rita Oran yllä nähdään hyvin seksikäs asu, joka imartelee naisen hoikkaa vartaloa. Myös naisen meikki on hyvin rohkea punaisine huulineen ja sinisine rajauksineen. Näyttävä hiustyyli on syntynyt sotkuisen ja korkealle vedetyn nutturan sekä tikkusuorien etuhiusten avulla. ”Me olemme uusi normaali”, tähti kommentoi omia kuviaan.

View this post on Instagram

And we’re the new norm

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on