Lana Del Rey suututti faninsa – poseerasi kelvottomassa maskissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen Lana Del Rey on laulaja ja lauluntekijä, jonka tunnettuja kappaleita ovat muun muassa Born To Die ja Summertime Sadness. Nainen vieraili juuri Matt Maesonin Hallucinogenics -nimisellä kappaleella, mutta on itse julkaissut viime aikoina melko hitaasti omaa musiikkia.

Nyt Lana Del Rey sai sosiaalisessa mediassa negatiivisen kohun aikaan esiintyessään videolla vääränlaisessa kasvomaskissa. Tähden hengityssuojain oli selkeästi pelkkä koristeellinen asuste, jolla ei ollut mitään tekemistä sen käyttötarkoituksen kanssa.

View this post on Instagram

Impromptu signing

A post shared by Lana Del Rey (@lanadelrey) on

Moni fani oli hyvin pettynyt siitä, että 34-vuotias artisti ei näyttänyt ottavan tosissaan korona-ajan suosituksia. Lana Del Reyn hengityssuojain oli kimaltelevaa verkkoa, joka ei tarjoa suojaa hänelle eikä hänen kanssaan tekemisissä oleville ihmisille.