Tekashi6ix9ine katosi julkisuudesta – fanit pelkäävät pahinta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Tekashi 6ix9ine joutui äsken sairaalaan otettuaan yliannostuksen laihdutuslääkkeitä ja kofeiinia. Nyt mies on kadonnut julkisuudesta ja fanit ovat huolestuneita. Pitkään aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä näyttää kadonneen kuin tuhka tuuleen.

Fanit kirjoittelevat Tekashin käyttäjätilille kysymyksiä miehen hyvinvoinnista. Hän on julkaissut Instagramiin viimeksi kuukausi sitten. Tiedossa ainoastaan on, että hän on joutunut sairaalaan kohtauksen vuoksi. Hän oli ottanut kaksi annosta hydroxycut-ravintolisävalmistetta, vaikka valmistetta suositellaan ottamaan päivässä vain yhden annoksen. Tähden juotua vielä McDonald’sin kahvia hänen sydämensä lyöntitiheys kiihtyi.

Räppäri aloitti laihdutuskuurin vankilasta vapautumisen jälkeen. Hän on kuitenkin kiistänyt huumeiden käytön tiukan ehdonalaistuomionsa vuoksi. Viimeisimmän tiedon mukaan hänet kiidätettiin ambulanssilla Floridassa sijaitsevaan sairaalaan, The Blast uutisoi.