Kourtney Kardashian aloitti uuden bisneksen – ryhtyi valmistamaan lisäravinteita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskoksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, sai aiemmin nuoremmilta sisaruksiltaan lokaa niskaansa sen vuoksi, että hänellä ei ollut halua tehdä töitä. Nainen nautti kotona olemisesta lastensa kanssa, mutta Khloe ja Kim olivat sitä mieltä, että naisella tulisi olla intohimoisempi menestymisen suhteen.

Nyt Kourtney Kardashian näyttää kuitenkin löytäneen oman tiensä. Nainen on satunnaisesti tehnyt yhteistyötä sisarustensa yritysten kanssa, mutta taannoin Kourtney lanseerasi oman hyvinvointisivuston, joka kantaa nimeä Poosh. Nyt Kourtney Kardashian on laajentanut sivustoaan myös tuotteiden puolelle ja lanseerannut oman lisäravinnejauheen.

Kourtney Kardashian on alkanut suunnittelemaan omia lisäravinteita, jotka tähtäävät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneuden ylläpitämiseen sisältä päin. Tähden lanseeraama kollageenijuoma maistuu naisen mukaan omenapiirakalta ja sopii loistavasti syksyyn. Toinen naisen Poosh x Vital Proteins -tuote on matcha latte -kahvijuoma, jonka suurkuluttaja Kourtney itsekin on.