Cardi B pukeutui piruksi: ”Olen sinkku, paha ja rikas”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiphop-tähti Cardi B erosi hetki sitten aviomiehestään räppäri Offsetistä. He saivat yhdessä lapsen, Kulture-tytön, kaksi vuotta sitten. Heti synnytyksen jälkeen nainen erosi Offsetista ensimmäisen kerran. Nyt Cardi B on kuitenkin hakenut avioeroa ja todennut, että yhteen palaamiselle ei ole enää mahdollisuuksia.

Cardi B julkaisi lähestyvän Halloweenin kunniaksi itsestään kaksi upeaa kuvaa, joissa hän poseeraa aluksi pirun ja sen jälkeen enkelin asussa. Pirun asussa tähti on pukeutuneena punaiseen lateksiasuun ja sarviin, ja tuntuu todella nauttivan uudesta elämästään sinkkunaisena. ”Olen sinkku, paha ja rikas!”, kaunotar toteaa kuvatekstissään.

Offsetin ja Cardi B:n avioeroa koskeva oikeudenkäynti käydään Daily Mail -sivuston mukaan marraskuun neljäntenä päivänä. 27-vuotias nainen vaatii itselleen Offsetiltä Kulture-tyttären huoltajuuden, elatustukea ja oikeudenkäyntikulujen kattamisen.

View this post on Instagram

Single,bad and rich.I do the controlling.

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on