Jessica Simpson on ylpeä saavutuksistaan – pudotti 45 kiloa ja sai terveytensä takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja kirjailija Jessica Simpson laihdutti viime vuoden aikana 45 kiloa. Tähti on tällä hetkellä elämänsä parhaassa kunnossa, mikä näyttää myös vaikuttaneen siihen, että nainen otti taannoin hyvin innoissaan uuden vuosikymmenen vastaan täytettyään 40 vuotta.

Jessica Simpson on iloinnut uudesta vartalostaan ja aktiivisesta elämäntavastaan. Nainen julkaiseekin nykyään usein sosiaaliseen mediaan kuvia, joissa hän esittelee saamiaan tuloksia. Nyt Simpson poseerasi upeaa auringonlaskua vasten samalla kun hän joogasi.

Tähden viime aikoina tekemä muodonmuutos on hyvin merkittävä. Poptähti on kuin uusi ihminen ja näyttääkin nykyään siltä miltä hän näytti noin 20-vuotiaana ennen lasten saamista. Taannoin Jessica Simpson uskaltautui kokeilemaan myös 14 vuotta säilytettyjä tavoitefarkkuja ja sai ilokseen huomata, että ne mahtuivat jälleen hänen jalkaansa.