Jessica Edström ilman housuja – rohkea somekuva puhuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa kansainvälistä suosiota saanut suomalainen mallikaunotar Jessica Edström kiinnittää huomiota upean vartalonsa avulla. Karanteeni ei hidastanut muodokkaan kaunottaren päivityksiä, vaikka hän vietti kesänsä Suomessa Merenkurkun rantamaisemissa.

Nyt Jessica on poseerannut sosiaalisen median tuoreessa päivityksessään asussa, joka puhuttaa parhaillaan kovasti sosiaalisessa mediassa. Hänet nähdään nimittäin musta takki yllään, mutta alavartalo on samaan aikaan paljaana. Edström näyttää unohtaneen pukea housut ylleen.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 270.000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.