Joe Exotic yhteistyöhön vaatebrändin kanssa – Tiger King koristaa alushousujen haaroja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tiger King -dokumenttisarjan myötä maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen noussut Joe Exotic on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän on solminut sopimuksen katumotiin erikoistuneen Odaingerous-brändin kanssa.

Revenge, eli kosto-niminen mallisto kattaa muun muassa Joe Exoticiin ja hänen tiikeribisnekseensä liittyvillä painatuksilla varustettuja paitoja sekä housuja. Mahdollisesti eniten huomiota ovat kuitenkin keränneet miesten ja naisten alushousut, joiden haaroja koristavat Joen kasvot.

Vaatemallisto on osoittautunut heti lanseerauksen jälkeen valtavaksi menestykseksi. Ensimmäinen tuhansien kappaleiden erä on nimittäin ehditty jo myymään loppuun. TMZ-sivuston mukaan se vaatteiden verkkokauppa tuotti muutaman tunnin aikana jopa 20 000 dollaria.