Marika Fingerroosin somekuva niittää menestystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa takavuosien seurattu povipommi julkaisee kuitenkin edelleen aktiivisesti kuviaan ja videoitaan. Kesällä hänet nähtiin usein vähäpukeisena, mutta syksyn tullen tilanne on ymmärrettävästi hieman muuttunut.

Nyt kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt kurvitar nähdään poseeraamassa niukassa mustassa topissa, joka saa hänen rintavakonsa pääosaan. Tällä kertaa Marika on joutunut keikistelemään kameran edessä sisätiloissa, koska otos ikuistettiin sadepäivänä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.