Miehet halusivat kauppaan karanteenin aikana – naamioituivat jätesäkeiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pandemiasta huolimatta ihmiset yrittävät saada valoisuutta arkeen huumorin avulla. Vessapaperivitsit ovat jo auttamattomasti mennyttä, sillä nyt vitsaillaan karanteenin ja ulkonaliikkumiskiellon vaikutuksista. Kaksi miestä on päättänyt lähteä kauppaan.

He pukeutuivat roskasäkkeihin näyttääkseen tien vieressä olevilta jätekasoilta. Miesten jalat tulivat jätesäkin pohjasta läpi, mikä mahdollisti liikkumisen. Kulkemisyritys kuvattiin myös videolle.

Videosta on tullut hetkessä viraali, koska se on huvittava kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kun miehet ovat paikallaan säkeissään, näyttävät he tien viereen jätetyiltä roskakasoilta. Olisi hauska tietää, kuinka kauppareissu on onnistunut ja etenkin kotimatka sen jälkeen.