Zoe Saldana biksuissa – upea kaunotar rantamaisemissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijä Zoe Saldana on näytellyt muun muassa suosituissa Colombiana ja Avatar -elokuvissa. Hän synnytti vuonna 2014 kaksoset Bowien ja Cyn, ja Zen-pojan vuonna 2017. Viime päivinä kuvankaunis perheenäiti on esitellyt huikean upeaa vartaloaan sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Zoe nähdään poseeraamassa rantamaisemissa, kun hän nojailee tuoreessa somekuvassa vaaleanpunaisissa biksuissa laiturin kaiteeseen. Syykin on selvä, sillä Saldana haluaa kuvalla muistuttaa rintasyövän vastaisesta taistelusta.

Zoe Saldana on antanut vartalostaan kiitosta hyville geeneille ja terveellisille elämäntavoille, koska dieetteihin nainen on aina suhtautunut hyvin epäilevästi. 42-vuotias näyttää löytäneen itselleen hyvät rutiinit, koska hänen vartalostaan on hyvin vaikea uskoa naista ikäisekseen kolmen lapsen äidiksi.

View this post on Instagram

Pre-everything….

A post shared by Zoe Saldana (@zoesaldana) on