Sofia Richien ja Jaden Smithin rantapäivä läheisessä tunnelmissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina toimiva Lionel Richien tytär Sofia Richie täytti juuri 22 vuotta. Paikalla ei nähty yhtäkään Kardashianin siskosta tai Scott Disickiä, jonka kanssa Richie lopetti suhteensa juuri ennen merkkipäiväänsä. Nyt kaunotar näyttääkin jo päässeen yli entisestä poikaystävästään.

Sofia Richie ja 22-vuotias Jaden Smith nähtiin lauantaina Los Angelesissa viettämässä yhdessä rantapäivää. Parivaljakolla näytti olevan todella hauskaa kaksin ja he olivat samalla rantapyyhkeellä melko läheisissä tunnelmissa. Rantapäivän jälkeen Richie ja Smith olivat vielä suunnanneet julkkisten suosimaan japanilaiseen Nobu-ravintolaan Malibuun jatkamaan treffejään.

Sofia Richie ja Jaden Smith ovat tunteneet kauan ja olleet ystäviä jo vuosien ajan. Teini-ikäisinä ystävysten huhuttiin Daily Mail -sivuston mukaan jo seurustelevan keskenään vuonna 2012. Sofia Richie on näyttänyt viime aikoina nauttivan vapaudestaan ja sinkkuelämästään, mutta kenties hän kohtasikin heti uuden poikaystäväehdokkaan.