Jennifer Lopez kuumissa kuvissa – hehkuu glamouria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez tunnetaan parhaiten poptähtenä ja näyttelijänä, mutta yhtä hyvin hän olisi saattanut luoda uraa mallinakin. Tämän todistavat tähden näyttävät, tuoreet somekuvat.

Jennifer Lopez osallistui taannoin osana Pariisin muotiviikkoja järjestettyyn Balmainin muotinäytökseen. Tähti nähtiin seuraamassa näytöstä Voguen toimittaja Anna Wintourin ja huippumalli Cindy Crawfordin kanssa. Lopez palasi muotinäytöksen tunnelmiin myöhemmin Instagramissa.

Lopez jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän poseeraa kameralle olkaimettomassa, varsin matalalla kaula-aukolla varustetussa minimekossa. 51-vuotiaan tähden katseita keräävään asukokonaisuuteen kuului myös samaa mustavalkoista kuosia edustava, 80-luvun tyylisillä korkeilla olkatoppauksilla varustettu takki.