Matthew McConaughey paljasti – isä kuoli seksin aikana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Matthew McConaughey on tehnyt yllättävän paljastuksen perheensä liittyen. Näyttelijän mukaan hänen isänsä kuoli harrastaessaan seksiä tähden äidin kanssa.

Paljastus tapahtuu People-lehden mukaan tähden tuoreessa Greenlights-muistelmakirjassa. Siinä Matthew McConaughey kertoo isänsä kuolleen 63-vuotiaana vuonna 1992, jolloin hän oli itse 23. Isä menehtyi näyttelijän mukaan sillä tavalla, kun hän oli vihjannutkin.

– Kukaan tai mikään muu ei kyennyt tappamaan isääni, paitsi äitini. Isäni kertoi aina minulle ja veljilleni: ”Pojat, kun lähden, se tulee tapahtumaan rakastellessani äitiänne”. Juuri niin siinä kävi. Hän kuoli sydänkohtaukseen kliimaksin aikana, McConaughey paljastaa.

Greenlights-kirja ilmestyy Yhdysvalloissa 20. lokakuuta. Teksasilainen tähti nähtiin valkokankaalla viimeksi viime vuonna ensi-iltansa saaneessa The Gentlemen -elokuvassa.