Toimittaja masturboi Zoom-etäkokouksessa – sai potkut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The New Yorker -lehden ja CNN-uutiskanavan toimittaja ja lakiasiantuntija Jeffrey Toobin on irtisanottu toistaiseksi Zoom-puhelun aikana tapahtuneen välikohtauksen vuoksi. Hänet nähtiin masturboimassa New Yorkerin ja WNYC radion työntekijöiden välisen etätapaamisen aikana.

Etätapaamiseen osallistuneiden mukaan Jeffrey Toobin otti peniksensä esiin ja alkoi masturboimaan, mahdollisesti tapaamisen tauon aikana. Toimittajalla uskotaan olleen käynnissä toinen puhelu, eikä hän tiennyt myös kollegoidensa nähneen hänen tekonsa. Toobin irtisanottiin The New Yorkerista tapauksen tutkinnan ajaksi, ja hän on ottanut virkavapaata CNN-uutiskanavalta.

Jeffrey Toobin kommentoi tapausta Vice-lehdelle, kuvailleen tekoaan häpeällisen typeräksi virheeksi. Miehen mukaan hän ei tiennyt näkyvänsä Zoom-tapaamisessa masturboidessaan. 60-vuotias Toobin tunnetaan paitsi toimittajana ja reportterina, myös asianajajana, lakianalyytikkona ja The Run of His Life: The People v. O.J. Simpson -kirjan kirjoittajana.