Nainen heräsi karulla tavalla – pastori virtsasi päälle lentokoneessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kanssamatkustajista voi toisinaan olla harmia lennoilla, mutta harva odottaisi saavansa lentokoneessa kenenkään virtsaa päälleen. Eräälle Yhdysvaltojen Las Vegasista Detroitiin matkustaneelle naiselle kävi juuri näin.

Alicia Beverly oli palaamassa kotiinsa yölennolla vietettyään aikaa Las Vegasissa. Monien kanssamatkustajien tavoin hän nukkui lennon aikana, mutta heräsi yllättäen tunnettuaan lämmintä nestettä päällään. Beverlyn järkytykseksi hän näki edessään miehen, joka oli juuri virtsannut hänen päälleen kalu edelleen käsissään.

– Hän ei sanonut mitään koko aikana. Hän vain seisoi siinä, Beverly kuvailee Fox 2 Detroit -uutissivuston mukaan.

North Carolinassa asuvaksi pastoriksi tunnistettu mies pidätettiin nopeasti lennolla olleen poliisin toimesta. Pastorin teon kerrotaan johtuneen hänen käyttämiensä unilääkkeiden sivuvaikutuksista. Beverlyn mukaan hän kärsii edelleen ahdistuksesta tapauksen vuoksi, eikä ole kyennyt sen jälkeen nukkumaan öisin neljää tuntia enempää.