Talent-kulisseissa raju palkkariita – Amanda Holden vaatii kaikille Simon Cowellin jättipalkkaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden on nyt ollut hyvin pettynyt kuultuaan, että Talent-ohjelman miespuoliset tuomarit saavat enemmän palkkaa kuin naiset.

Amanda Holden ja Alesha Dixon eivät ottaneet ilolla vastaan tietoa, jonka mukaan he saivat vähemmän palkkaa Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaroinnista kuin ohjelman miespuoliset tuomarit. Daily Mail -sivuston mukaan Simon Cowell ja David Walliams saavat yli tuplasti sen mitä Holden ja Dixon tienaavat.

Alalla on ihmetelty sitä miten vielä vuonna 2020 täysin samasta työstä voidaan antaa kahdelle miespuoliselle esiintyjälle kaksi kertaa suurempi palkka kuin naisille, joilla on sama työnkuva. Amanda Holdenin mielestä asia on suorastaan shokeeraava.

Amanda Holden on saanut työstään 700.000 puntaa otettuaan päätuomarin roolin Simon Cowellin ollessa sairaslomalla. Alesha Dixon tienaa sarjan tuomaroinnista 450.000 puntaa. David Walliams saa omasta työpanoksestaan 1,5 miljoonaa puntaa ja Simon Cowell peräti 2,5 miljoonaa puntaa.