Miley Cyrus kertoi nähneensä UFOn: ”Katsoimme toisiamme silmiin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Miley Cyrus julkaisi juuri Midnight Sky -nimisen uuden kappaleen ja näyttävän musiikkivideon. Uuden julkaisun myötä Miley Cyrusi on hurmannut fanit myös uudella rohkealla tyylillään, jossa hän on yhdistänyt maskuliinisen takatukan ja seksikkään naisellisen pukeutumistyylin.

Nyt Miley Cyrus on paljastanut nähneensä avaruusolion ja katsoneensa sitä silmiin. 27-vuotias poptähti kertoi Us Weekly -sivuston mukaan ajaneensa ystävänsä kanssa autolla kun he olivat nähneet avaruusaluksen. Nainen kuvaili aluksen näyttäneen lentävältä lumiauralta, joka hehkui keltaista valoa.

Miley Cyrus kertoi, että avaruusolio tuli aluksen ulkopuolelle ja loi häneen katsekontaktin. Kokemuksen jälkeen nainen oli ollut shokissa ja tärissyt päivien ajan. ”Oli todella omituista katsoa silmiin jotakin sellaista, jota ei ymmärrä”, tähti kertoi.

Laulaja kuitenkin myönsi, että hän saattoi olla tapahtumien aikaan kannabiksen vaikutuksen alaisena. Hän kertoi, että hänen ystävänsä näki kuitenkin saman myös, minkä lisäksi moni muukin auto oli pysähtynyt tien varteen ihmettelemään omituista näkyä.