Ariana Granden yllätyssingle julkaistiin – tässä upea musiikkivideo

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Ariana Grande on tarjoili faneilleen iloisen yllätyksen viime viikolla kun hän vihjaili uudesta musiikista. Artisti ilmoitti täysin yllätyksenä, että hän tulee julkaisemaan uuden albumin ja vieläpä tämän kuun aikana. Nyt nainen on julkaissut ensimmäisen singlensä, joka kantaa nimeä Positions.

Ariana Grande julkaisi uuden Positions-nimisen kappaleen ja musiikkivideon, jossa Ariana Grande esittelee erilaiset roolit, joita naisilla on elämässään. Videolla tähti näyttää itse toimivan presidenttinä ja vaikutusvaltaisena naisena töissä, mutta kotona hän haluaa olla rakkaalleen hyvä rakastaja ja puoliso, joka loihtii keittiössä upeat herkut koko perheelle.

Ariana Granden verkkosivuilla lähti aiemmin käyntiin kaksi lähtölaskentaa. Toisessa kellossa näkyi päivämäärä 23. lokakuuta ja toisessa 30. lokakuuta.Nyt kun albumin ensimmäinen kappale on julkaistu, fanit odottelevatkin jo kuumeisesti tulevaa levyä, jonka julkaisuun on enää viikko.