Kylie Minoguelta striimikeikka lauantaina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Popmaailman supertähti Kylie Minogue julkaisee perjantaina 6. marraskuuta uuden Disco-albuminsa ja heittää sen kunniaksi Infinite Disco -nimisen striimikeikan ensi lauantaina. Kuvitteellisesa virtuaalisessa ympäristössä tapahtuvan esityksen aikana kuullaan kappaleita myös uudelta albumilta, jota on ollut tuottamassa suomalainen Teemu Brunila.

Maailmanlaajuisesti saatavilla olevan konsertin aikana kuullaan Kylien perjantaina julkaistavan Disco-albumin kappaleita sekä vanhempia Kylie-klassikoita, jotka Kylien kanssa pitkään töitä tehneet Biff Stannard ja Steve Andersson ovat uudelleen sovittaneet tätä konserttia varten. Infinite Disco -konsertin ohjaavat Kate Morosson ja Rob Sinclair ja sen kuvitteellisen visuualisen maailman ovat suunnitelleet Studio Morossin luova tiimi ja Sinclair-Wilkinsonin yhdessä Kylien kanssa. Koreografian on luonut Kylien pitkäaikainen yhteistyökumppani Ashley Wallen

Esityksen liput ovat myynnissä verkossa. Striimiin on saatavana lippuja neljälle eri aikavyöhykkeelle sovitettuna, ja Euroopalle suunnattu striimi alkaa lauantaina kello 22.00 Suomen aikaa.

80 miljoonaa albumia urallaan myyneen Minoguen edellinen albumi Golden julkaistiin vuonna 2018. Levy sijoittui listakärkeen sekä Englannissa että Australiassa. Kaiken kaikkiaan australialaisen popkuningattaren singlet ovat viettäneet yli 300 viikkoa Englannin Top 40 -singlelistalla. Myyntimenestyksen lisäksi Kylie on palkittu lukuisilla palkinnoilla, kuten kolmella Brit Awardsilla, kahdella MTV Music Awardsilla sekä Grammyllä. Uudella levyllä suomalaisen Brunilan kädenjälkeä kuullaan muutaman kappaleen säveltäjänä.