Miley Cyrus pettyi julkkisystäviinsä – lopetti Kendall Jennerin bileisiin osallistuneiden seuraamisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nousevaa mallinuraa tekevä Kendall Jenner järjesti Halloween-viikonloppuna suuret naamiaisjuhlat, jotka toimivat samalla tähden 25-vuotissyntymäpäiväjuhlina. Someraivo alkoi leviämään kun tieto juhlista levisi siitä huolimatta, että Kendall Jenner oli pyytänyt jokaista vierasta olemaan päivittämättä kuvia sosiaalisen median kanaviin.

Kendall Jennerin juhlissa oli noin sata vierasta mukaanlukien Justin ja Hailey Bieber, Jaden Smith ja The Weeknd. Juhlissa koronarajoituksista ei ollut tietoakaan, koska turvavälejä ei pystytty pitämään eikä vierailla näkynyt hengityssuojaimia. Tämän lisäksi sadan ihmisen kokoontuminen oli myös aivan liian suuri tapahtuma järjestettäväksi etenkin heti sen jälkeen kun Yhdysvalloissa tiedotettiin olleen yli 100.000 koronatartuntaa päivässä.

Poptähti Miley Cyrus vietti Halloweenin kotonaan ja näyttää olleen hyvin pettynyt muiden julkkisten toimintaan. Clevver News -uutisen mukaan eräs fani oli huomannut, että Kendall Jennerin juhlien jälkeen Miley Cyrus oli lopettanut Instagramissa muun muassa Kendall Jennerin, Kylie Jennerin, The Weekndin ja Saweetien seuraamisen.