Kissavideoilla nähdyt temput laitettiin testiin – näin erilaisia lemmikit ovat keskenään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on todella paljon eläinvideoita, joista luultavasti valtaosa on kuvattu kissoista. Sen vuoksi kissoihin liittyviä temppuja ja niksejä onkin kuvattu paljon videolle. Nyt kissanomistajat päättivät laittaa suosittujen videoiden niksit ja väittämät testiin.

YouTube-videolla nähdään miten kissat reagoivat esimerkiksi siihen kun niiden päätä kammataan hammasharjalla ja kun niiden karvoja siistitään pölynimurin avulla. Kissat reagoivat uusiin asioihin hyvin eri tavoin minkä vuoksi onkin heti selvää, että toisen kissan pitämä asia ei välttämättä ole toisen kissan mieleen.

Jokainen lemmikki on erilainen ja täysin oma yksilönsä, mikä käy hyvin ilmi tältäkin videolta. Toisen omistajan lemmikki voi nauttia suuresti päästessään omistajansa paidan alle mukavalle kerälle kun taas toinen voi kauhuissaan juosta pakoon omistajan yrittäessä vetää paitaansa kissan päälle. Onneksi jokainen ihminen kuitenkin oppii melko nopeasti tuntemaan oman karvaisen ystävänsä läpikotaisin ja oppii myös lukemaan eläimensä elekieltä.