Erika ja Tom Girardin avioeron syy selvisi – aviopari oli kuin parhaat ystävykset

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi on ihastuttanut ohjelmassa hänen aviomiehensä Tom Girardin kanssa. Erika Girardi ilmoitti viime viikolla monien yllätykseksi, että hän on päättänyt erota miehestään 21 avioliittovuoden jälkeen.

Erika Girardi ja Tom Girardi olivat lähipiirin mukaan pikemminkin kuin parhaat ystävykset keskenään sen sijaan, että he olisivat olleet mies ja vaimo. Tämä oli tullut erityisen selväksi koronakaranteenin aikana, kun kiireinen pariskunta viettikin poikkeuksellisesti hyvin paljon aikaa kotona kahdestaan. Heidän liittonsa ei vain enää toiminut.

Erika Girardi haluaa In Touch -sivuston mukaan saada elämälleen uuden raikkaan alun vuonna 2021. Tähän uuteen alkuun ei kuulu avioliitto 81-vuotiaan Tom Girardin kanssa. 49-vuotias Erika Girardi on kuitenkin edelleen kertonut kunnioittavansa ja rakastavansa miestä, minkä vuoksi päätös erosta ei ollut helppo.