Taksimatkustaja tarttui rattiin kesken ajon Helsingissä ‒ epäillään törkeästä rattijuopumuksesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Taksin matkustaja tarttui ajoneuvon rattiin Helsingissä maanantai-iltana 9. marraskuuta. Taksi oli ollut ajossa ja matkustaja humalassa. Helsingin poliisi epäilee matkustajaa törkeästä rattijuopumuksesta.

Taksin kuljettaja otti asiakkaan kyytiin Herttoniemestä ja kuljetti hänet pyydettyyn osoitteeseen Pihlajamäessä. Mies ei kuitenkaan halunnut maksaa tai kyennyt maksamaan taksimatkaansa. Kun kuljettaja ilmoitti, että hälyttää paikalle poliisin, asiakas suuttui ja käyttäytyi aggressiivisesti.

Kuljettaja päätti ajaa läheiselle huoltoasemalle asiakas kyydissään. Matkan aikana asiakas tarttui auton rattiin. Henkilö- ja muilta vahingoilta vältyttiin. Poliisi otti rikoksesta epäillyn 70-vuotiaan miehen kiinni huoltoaseman pihassa Malmilla.