Nainen väittää olevansa Tinderiin liian hyvännäköinen – joutui jatkuvasti todistamaan aitoutensa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luna Benna -nimimerkkiä käyttävä nuori nainen on kertonut olevansa liian hyvännäköinen Tinder-sovellukseen. 21-vuotias kärsii sosiaalisen median sovelluksissa jatkuvasti siitä, että toiset ihmiset varastavat hänen kuviaan ja esittävät olevansa hän saadakseen tykkäyksiä ja treffikutsuja.

Floridassa asuva Luna Benna julkaisee Instagram-kanavallaan todella paljastavia kuvia itsestään. Naisella on myös oma OnlyFans-kanava, jolla hän tienaa lähettämällä asiakkailleen seksikkäitä kuvia itsestään. Tinderissä nainen ei kuitenkaan pystynyt toimimaan, koska niin moni esiintyi hänenä ja yritti kalastella treffejä, että nainen oli pakotettu poistumaan sovelluksesta.

Tinderistä poistuminen harmittaa Luna Bennaa, koska hän oli toivonut löytävänsä rakkauden sitä kautta. Nainen kirjautui ensimmäisen kerran Tinderiin vuonna 2017, mutta sekä muut seksityöläiset että huijarikanavat kopioivat jatkuvasti hänen kuviaan omiin käyttötarkoituksiinsa.

Luna Benna kertoi Daily Mail -sivustolle, että myös Tinderin ylläpito lakkautti monta kertaa hänen kanavansa, koska piti naista yliluonnollisen kauniina ja luuli kuvia tekaistuiksi. Hän joutui jatkuvasti todistelemaan olevansa oikea ihminen, koska sovelluksen mukaan Benna oli liian viehättävä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

The thirst is real💧*slurp*

Henkilön ˗ˏˋ Luna Benna ˊˎ˗ (@luna.benna) jakama julkaisu