Isälleen oikeudessa hävinnyt Britney Spears päästää ulos höyryjä – alkoi nyrkkeilemään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on yrittänyt jo kauan aikaa päästä eroon isänsä holhouksesta. Oikeus eväsi tiistaina tapahtuneen oikeusistunnon päätteeksi tähden hakemuksen edunvalvonnan siirtämisestä pysyvästi pois Jamie Spearsilta.

Britney Spears on koko pitkän oikeustaistelun ajan esiintynyt sosiaalisessa mediassa positiivisin mielin ja vakuuttanut faneille toistuvasti olevansa kunnossa. Yhdellä videolla tähti jopa kertoi olevansa tällä hetkellä onnellisempi kuin koskaan. Nyt nainen on ilmeisesti tarvinnut hieman stressinlievitystä nyrkkeilyn muodossa.

Britney Spears julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän treenaa nyrkkeilyvalmentajansa kanssa. 38-vuotias Spears kertoo olevansa kiitollinen siitä, että hän ja valmentaja saivat kumpikin negatiivisen koronatestituloksen, että he pääsivät järjestämään yhteisen kuntoilusession.