24-vuotias laihtui yli 62 kiloa – inspiroi nyt muita esimerkillään

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusiseelantilainen Jessie Kirk päätti lähes kaksi vuotta sitten tehdä suuren elämäntapamuutoksen. Nainen painoi 132,2 kiloa ja hakeutui lääkäreiden puheille. Hänelle tehtiin vatsalaukun pienennysleikkaus, joka vauhditti naisen matkaa hänen omiin uusiin tavoitteisiinsa.

Jessie Kirk asetti leikkauksen jälkeen tavoitteekseen saavuttaa 70 kilon rajan, jonka hän onnistuikin näkemään vaakansa näytöllä syyskuun alussa. 24-vuotias Kirk onnistui siis pudottamaan 16 ja puolen kuukauden aikana 62,2 kiloa rasvaa leikkauksen, terveellisen ruokavalion ja liikunnan lisäämisen avulla.

Jessie Kirk alkoi päivittämään elämäntapamuutoksensa vaiheita jo projektin alussa sosiaaliseen mediaan. Nyt saatuaan näyttäviä tuloksia, nainen on julkaissut myös useita kuvapareja, joiden avulla hän on esitellyt muutosta lähes 62.000 seuraajalleen Instagramissa. Nuori nainen on toiminut inspiraationa myös monille muille, jotka kamppailevat ylipainon kanssa.