Strippari vaati 40 miljoonan korvauksia – Jennifer Lopezin tuotantoyhtiö voitti oikeudessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja näyttelijä Jennifer Lopez nähtiin uudessa Hustlers – Korkojen kera -draamaelokuvassa, joka tuli elokuvateattereihin suomessa viime vuoden lopulla. Elokuva kertoo strippiklubin työntekijöistä, jotka huijasivat asiakkailtaan rahaa.

Elokuvaan saatiin inspiraatio New York Magazine -lehdessä vuonna 2015 julkaistusta artikkelista, joka kertoi New Yorkin strippareista, jotka huumasivat rikkaat asiakkaansa viedäkseen heiltä rahat laskuttamalla miesten käyntikorteilta suuria summia. Artikkeli kertoi muun muassa Samantha Barbashista, joka päätti haastaa tuotantoyhtiön oikeuteen ja vaatia 40 miljoonan dollarin korvauksia.

Samantha Barbash halusi korvauksia siitä, että hänen tarinaansa on käytetty elokuvassa. Barbash oli myös sitä mieltä, että hänen ulkonäköään oli suoraan yritetty mukailla Jennifer Lopezin esittämän hahmon avulla. People-sivuston mukaan Barbash on nyt hävinnyt oikeudenkäynnin eikä Jennifer Lopezin tuotantoyhtiö joutunut näin ollen korvausvastuuseen hittielokuvan tekemisestä.