Korumuodin uudet tuulet – ota nämä 4 trendiä haltuun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuosien ajan muodissa ovat olleet sirot korut ja ketjut, joissa on roikkunut pieniä riipuksia. Nyt vuosikymmenen vaihduttua tulossa on kuitenkin muutos kun suuremmat ja näyttävämmät korut tulevat jälleen trendikkäiksi.

Elle-sivusto on huomannut muodin edelläkävijöitä seuraamalla, että tulossa on neljä uutta trendiä.

1. Ylisuuret renkaatNyt korviin saa pujottaa mahdollisimman suuret ja näyttävät renkaat. Renkaat voivat olla ohuet, paksut, yksinkertaiset tai koristellut, mutta nyt koko ratkaisee. Mitä suuremmat sen paremmat.

2. Perintökalleudet sormissaSormukset, jotka ovat tai ainakin näyttävät perintökalleuksilta ja vanhoilta. Nyt arvostetaan tunnearvoa ja sormiin saakin pujottaa käsien täydeltä erilaisia ja toisiinsa sopimattomia sormuksia.

3. KetjutSuuret ketjut ovat nyt muodikkaita sekä kaulan ympärillä että ranteissa.