Trumpille tarjotaan rahakkaita tv- ja kirjasopimuksia – arvo jopa 100 miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin virkakausi on päättymässä, mutta hänen aikansa julkisuudessa tuskin on. Lukuisten kustantamojen ja tuotantoyhtiöiden kerrotaan jo lähestyneen tulevaa ex-presidenttiä.

Trumpille on Page Six -sivuston mukaan ladellut tarjouksia rahakkaista kirja- ja tv-sopimuksista. Tarjotut sopimukset ovat jopa 100 miljoonan dollarin arvoisia. Niitä kuvaillaan Trumpin B-suunnitelmaksi toisen presidenttikauden jäädessä haaveeksi.

Kustantamoiden kerrotaan uskovan Donald Trumpin kirjan olevan varma hitti siinä missä Trumpin vastaisetkin kirjat. Rahakkaiden kustannussopimusten tarjoaminen virkakautensa päättäneille presidenteille on myös ennemminkin sääntö kuin poikkeus. Esimerkiksi Barack ja Michelle Obama solmivat vuonna 2017 Crown-kustantamon kanssa 65 miljoonan dollarin sopimuksen.