Hauska video leviää viraalina – nerokas koira huijasi isäntäänsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty useita videoita koiriaan huijaavista ihmisistä, mutta nyt osat ovat viimein kääntyneet. Hauskalla viraalivideolla omistaja näyttääkin nimittäin päätyvän nokkelan lemmikin höynäyttämäksi.

TikTok-käyttäjä Lilylikecatin alun perin jakamalla videolla aivan kultaisennoutajan kuonon eteen otetaan ruokaa läheisestä laatikosta. Omistaja kieltää koiraa syömästä herkkua ennen poistumistaan huoneesta, mutta se päätyy lemmikin suuhun jo pian miehen kääntäessä selkänsä. Herkuttelun jälkeen koira avaa omin avuin laatikon, jossa ruokaa säilytettiin.

Nokkela kultainennoutaja ottaa laatikosta uuden herkun ja asettaa sen pöydälle. Pian omistaja saapuu takaisin ja luulee koiran totelleen uskollisesti hänen käskyään. Kultainennoutaja jopa muisti käydä sulkemassa laatikon huijauksensa jäljiltä ennen hänen paluuta huoneeseen.

@lilylikecat

#dog #pet #funny #love #lovedog #lovepet #cute #funnydog #tiktokdog #fyp

♬ original sound – lion