Supermalli Helena Christensen rannalla – ei uskoisi ikäisekseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanskalainen Helena Christensen oli 1990-luvulla yksi tunnetuimmista ja halutuimmista huippumalleista. Christensen alkoi työskentelemään alalla noin 20-vuotiaana, mutta on edelleen 51-vuotiaana konkarinakin erittäin kysytty malli.

Nyt Helena Christensen osoitti tuoreilla kuvillaan pärjäävänsä häntä 30 vuotta nuoremmille bikinimalleille. Kuvasarjassaan kaunotar poseeraa uimarannalla mustassa kauniissa uimapuvussa ja vyötärölle kietaistussa huivissa. Tähden vartalo hipoo täydellisyyttä, mikä onkin varmasti yksi syy siihen, että nainen on niin itsevarma omassa kehossaan.

Helena Christensenin taika ei näytä muotialalla edelleenkään hiipuvan vaan tähti sopii vieläkin niin alusvaatekuviin kuin kauneuskampanjoihinkin. Nainen kipusi samaan aikaan Cindy Crawfordin kanssa muotimaailman huipulle 30 vuotta sitten murtamaan pitkään alalla vallinneen kauneusihanteen, joka suosi lehtien kansissa vain vaaleahiuksisia malleja.