Rebel Wilson söi aiemmin 3 000 kilokaloria päivässä – muutti ruokailutottumuksensa kertaheitolla

Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson täytti tänä vuonna 40 vuotta, minkä vuoksi hän tekikin päätöksen keskittyä täysillä omaan terveyteensä. Wilson otti tämän vuoden teemaksi hyvinvoinnin, minkä ansiosta nainen onkin onnistunut pudottamaan yli 20 kiloa painostaan.

Rebel Wilson on kertonut aiemmin olevansa tunnesyöjä ja syöneensä etenkin sokerisia herkkuja, jotka pitivät huolen siitä, että naisen paino pysyi korkealla. Wilson paljasti People-sivustolle syöneensä aiemmin noin 3.000 kilokaloria päivän aikana mikä oli reilusti yli naisen tarpeen. Tähti ei harrastanut liikuntaa, minkä vuoksi hän ei olisi tarvinnut lähellekään niin pajon energiaa päivän aikana.

Nykyään Rebel WIlson syö paljon proteiinia ruokavaliossaan mikä on naiselle iso muutos, koska aiemmin hän ei syönyt juurikaan lihaa. Nyt hänen ruokavalioonsa kuuluu paljon kalaa ja kanaa. Joka viikko nainen ei kuitenkaan syö terveellisesti, mutta se on hänen mielestään täysin hyväksyttävää. Iso kokonaiskuva kuitenkin on se, joka ratkaisee.