Dua Lipa mukana FIFA 21 -jalkapallopelissä – pelattavana hahmona

Pelit Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

FIFA 21 -jalkapallopelissä kentillä tullaan näkemään paitsi todellisia jalkapallotähtiä, myös yllättäviä nimiä. Pelissä on paljastettu olevan mukana muun muassa poptähti Dua Lipa.

Dua Lipa tulee olemaan mukana FIFA 21 -pelissä pelattavana hahmona. Poptähti löytyi pelistä sen tuoreimman päivityksen tiedonlouhinnan seurauksena. Dua Lipan Love is Religion -kappaleen remix-versio on jo kuultu ennestään FIFA 21 -pelin soundtrackilla.

Dua Lipa ei ole ainoa yllättävä pelaaja, joka on mukana FIFA 21:n Volta-moodissa. Mukana ovat myös esimerkiksi konemusiikkituottaja DJ Snake, Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton, koripalloilija Joel Embiid ja aktiiviuransa lopettanut jalkapallotähti David Beckham.