Katie Price katuu poikansa lihomisen auttamista – myöntää syömishäiriön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Katie Pricen 18-vuotias Harvey-poika on lähes sokea, autistinen ja hän sairastaa Prader-Willin oireyhtymää. Lisäksi pojalla on hermostollinen poikkeama ja ilmeisesti vakava syömishäiriö. Poika painaa jo 180 kiloa.

– Syömishäiriö on ikävä sairaus. Hänellä on nälkä koko ajan. Joka kerta kun annan hänelle ruokaa, autan samalla hänen kuolemaansa, eikä se ole oikein. Hänen on laihdutettava tai hän kuolee. Hän ei ansaitse sitä, enkä halua menettää häntä. Hän on vasta 18-vuotias, koko elämä edessään ja teen mitä tahansa auttaakseni häntä, Katie Price kertoo.

Hän paljastaa The Sunille, että Harvey-poika syö jopa unissaan. Jos hän ei saa ruokaa, hän suuttuu. Asia on todella hankala, sillä isokokoinen poika saa suuttuessaan aikaan todella paljon tuhoa kodissaan, ja Katie Price kertoo remontoineensa talon seiniä sen takia.