69-vuotiaalla Jane Seymourilla yhä upea vartalo: ”Näytän samalta kuin 25-vuotiaana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa näytellyt Jane Seymour muistetaan ehkä parhaiten Elä ja anna toisten kuolla -elokuvasta ja 90-luvulla esitetystä Tohtori tuli kaupunkiin -sarjasta. 69-vuotias tähti näyttää edelleen tyrmäävän kauniilta ja tietää sen hyvin itsekin.

Jane Seymour kertoi tuoreessa haastattelussaan, että hänelle oli tarjottu roolia, jossa hän olisi esittänyt 25-vuotiasta. Rooli oli lopulta annettu kuitenkin nuorelle näyttelijälle, mutta Seymour on kuitenkin sitä mieltä, että hän voisi hyvin esittää 25-vuotiasta. Omasta mielestään nainen näyttää todella nuorekkaalta.

Jane Seymour kiittää omasta ulkonäöstään ja vartalostaan kurinalaista elämäntapaansa. Nainen liikkuu säännöllisesti ja on kertonut Daily Mail -sivuston mukaan syövänsä vain yhden aterian päivässä. Seymour on innoissaan siitä, että hän painaa nykyään saman verran kuin 17-vuotiaanakin.