Kim Kardashian poseerasi yläosattomissa ja PVC-uimapuvussa – mainosti hajuvesiuutuuksiaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian tunnetaan paitsi realitytähtenä, myös bisnesnaisena. Tähdellä on oman muotoilevia alusvaatteita valmistavan Skims-yrityksen lisäksi muun muassa oma hajuvesimerkki KKW Fragnance

Nyt Kim Kardashian on mainostanut hajuvesimerkkinsä Crystal Collection -uutuksia rohkeissa merkeissä. Instagramissa jakamissaan otoksissa tähti nähdään poseeraamassa kameralle sekä harmaassa PVC-uimapuvussa että yläosattomissa.

Kim Kardashian on ollut viime kuukausina otsikoissa juhlistettuaan syntymäpäiviään yksityissaarella tropiikin lämmössä. Tapaus herätti kohua, sillä monet pitivät kyseenalaisena juhlien järjestämistä koronalukujen kiihtyessä maailmalla. Tästäkään huolimatta Kardashianit eivät suunnittele peruvansa vuosittaisia pikkujoulujuhliaan.