Näin Big Mac valmistuu – työntekijän videosta viraalihitti

Ruoka · Tim Isokivi

Yksi McDonald’s-pikaruokaketjun vuosikymmenten ajan tuotummista tuotteista on Big Mac, ravintolaketjun listalta ainoa vakituisesti löytyvä kerroshampurilainen. Sen loi McDonald’s-yrittäjänä Yhdysvaltojen Pennsylvaniassa toiminut Michael ”Jim” Delligatti jo vuonna 1967.

Moni McDonald’sissa ainostaan asiakkaana vieraillut on saattanut joskus pohtia, kuinka Big Mac syntyy ravintolan keittiössä. Nyt polttavaan kysymykseen on viimein saatu vastaus. McDonald’sissa työskentelevä Isaac on nimittäin jakanut TikTokissa videon, jossa päästään kurkistamaan Big Macin kokoamiseen.

Kerroshampurilainen valmistuu tarkkaan ennalta määritellyllä tavalla. Pakkaukseen valmiiksi aseteltujen sämpylöiden lastataan ensin kastike, sipuli, salaatit ja suolakurkut. Kokonaisuus kruunataan tietenkin vielä juustolla ja kahdella pihvillä.

@moon_man14

Big Mac? I was slowing to show it off. Don’t come at me 😂😂 #mcdonalds #mcmanager #fastfood #yum

♬ original sound – Isaac