Uusi James Bond -peli työn alla suositun Hitman-sarjan tekijöiltä – fanit innoissaan

Digi Pelit Viihdeuutiset · Tim Isokivi

James Bondin pukuun päästään tulevaisuudessa sujahtamaan jälleen uuden pelin muodossa. IO Interactive -yhtiö ilmoitti työstävänsä parhaillaan kansainvälisen vaikoilun maailmaan sijoittuvaa nimikettä, joka kantaa nimeä Project 007.

Project 007 -pelissä James Bondille annetaan uusi taustatarina. IO Interactiven mukaan pelaajan täytyy ansaita tittelinsä 00-agenttina. Suunniteltua julkaisuaikaa ei ole paljastettu, mutta pelin odotetaan ilmestyvän uuden sukupolven Playstation 5 ja Xbox Series X -konsoleille sekä PC:lle.

Uutinen otettiin innolla vastaan Bond-fanien ja pelien ystävien keskuudessa. IO Interactive tunnetaan nimittäin suositusta Hitman-palkkamurhaajapelisarjasta, jossa yhdistellään elementtejä hiiviskely- ja toimintapeleistä. Yhtiö vaikuttaisi siis ainakin paperilla oikealta yhtiöltä muuttamaan James Bond -elokuvien vakoilutunnelma videopelien muotoon.