Victoria Beckhamin näyttävä poseeraus kerää suosiota – nyt muutkin heittävät jalan ilmaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Entisenä Spice Girls -tähtenä ja muotisuunnittelijana tunnettu Victoria Beckham teki aikoinaan tunnetuksi poseerauksen, jossa hän makoili sohvalla toinen jalka ylös ojennettuna. Kyseinen poseeraus on jäänyt elämään sosiaalisessa mediassa, jossa löytyykin jo paljon kuvia aihetunnisteella VBPose.

Alkuperäisessä kuvassa Victoria Beckham viilaa kynsiään sohvalla iltamekossa samalla kun hän ojentaa toista jalkaansa yläilmoihin korkokengät jalassaan. Sen jälkeen Beckham on myös itse palannut kyseisen poseerausasennon pariin useaan otteeseen, ja teki sen taas.

Victoria Beckham julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän rentoutuu sohvalla oman talvimallistonsa tuotteet yllään. Pehmoinen villapaita päällään 46-vuotias Beckham näyttää ojentavan jalkansa yläkautta niin lähelle vartaloaan, että kyseinen asento vaatii suorittajaltaan jo melkoista notkeutta.