Ciara tanssi villisti musiikkivideollaan – sai poikansa kaksi päivää myöhemmin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttävä poptähti Ciara on musiikillisen uransa sijaan keskittynyt viime vuosina perheen perustamiseen. 34-vuotias Ciara sai taannoin miehensä Russell Wilsonin kanssa jo kolmannen lapsensa. Pojalle annettiin nimeksi Win Harrison Wilson.

Ciara on osoittanut useaan otteeseen olevansa oikea raskausvalokuvien kuningatar. Nainen on julkaissut itsestään monia häikäisevän upeita otoksia, joissa tähti poseeraa kameralle itsevarmasti melko vähäpukeisena ja esittelee raskausvatsaansa. Tämän raskauden kohdalla kaunotar kuitenkin ylitti itsensä ja kuvasi musiikkivideon vain päiviä ennen laskettua aikaansa.

Ciara lopetti musiikillisen hiljaiselonsa tämän raskauden aikana ja julkaisi Rooted-nimisen kappaleen ja musiikkivideon. Nainen äänitti kappaleen ollessaan viimeisillään raskaana. Myös musiikkivideo kuvattiin vain kaksi päivää ennen kuin tähden synnytys alkoi. Ciara joutuikin kuvaamaan omat tanssiosuutensa useissa pienissä pätkissä, joiden välissä nainen sai levätä.