Izabel Goulart uima-altaalla – näyttävä treeni hyppynarulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart tekee kovaa nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Viime aikoina kuvankaunis supermalli on osoittanut useilla somekuvillaan miksi juuri hän kuuluu mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin.

Nyt Izabel on poseerannut yläosattomissa ja toisessa päivityksessään treenannut näyttävää vartaloaan hyppynarulla liikkuen. Supermallin vartalo pääsee hänen somepäivityksissään upeasti oikeuksiinsa.

Brasilialaissyntyisen 35-vuotiaan Izabel Goulartin upea bikinivartalo on tulosta siitä, että tähti on myös tunnettu fitness-harrastuksestaan. Mallin töiden lisäksi nainen on uransa aikana myös näytellyt ja esiintynyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -televisiosarjoissa.