Sylvie Meis kuvattiin yöpuvussa – nosti poven näyttävästi pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis vaihtoi esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin ottanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena.

Meis juhli äskettäin polttareitaan ystäviensä kanssa Weissenhaus Grand Village Resort & Spassa, jossa hänet nähtiin poseeraamassa uima-altaalla bikineissä ja valkoinen huntu päässään. Nyt kaunotar poseeraa kameran edessä upeassa mustassa yöpuvussa, joka nosti hänen povensa erityisesti päärooliin.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.