Päätön ruumis löytyi rannalta – totuus sai huokaisemaan helpotuksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kun Floridan Perdido Keyn hälytyskeskus sai soiton rannalta löydetystä päättömästä ruumiista, pelättiin jonkun joutuneen henkirikoksen uhriksi. Karmivan löydön taustalta paljastui kuitenkin onneksi jotain harmittomampaa.

Roskia Floridan rannoilta keräävän Ocean Hour -järjestön vapaaehtoinen työntekijä teki taannoin Perdido Keyssä veret seisauttavan löydön. Hiekassa näytti makaavan päätön ruumis. Toinen rannalla ollut henkilö soitti nopeasti hätänumeroon ilmoittaakseen löydöstä viranomaisille.

Vapaaehtoistyöntekijä päätti kuitenkin tarkastella ruumista vielä lähempää, ja tajusi kyseessä olleen pelkkä mallinukke. Tunnistusta vaikeutti se, että nukke oli yltä päältä merirokon, levän ja muiden merenelävien peitossa. Tiedossa ei ole, mistä rannalle huuhtoutunut mallinukke oli peräisin ja kuinka kauan se oli ehtinyt ajelehtia meressä.