Conor McGregor maistoi kuolleita mehiläisiä – odottamattoman raju reaktio

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Irlantilainen vapaaottelija Conor McGregor on päättänyt antaa mahdollisuutta hyönteisdieetille. Hän on nimittäin päätynyt fanien hämmästykseksi maistelemaan mehiläisiä.

McGregor julkaisi sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän nautiskelee kesäisestä päivästä perheensä kanssa. Kesäpäivän pikkupurtavana toimii lasipurkillinen kuolleita, maustettuja mehiläisiä. Vapaaottelija vaikutti suhtautuvan hyönteisravintoon epäilevästi.

– Voi luojani, mitä v**tua tämä on?, McGregor avautuu tutkiessaan purtavaa.

Valitettavasti tähti ei kerro videolla mielipidettään mehiläisten mausta ja suutuntumasta. Vaikka tähden ilme on alkuun kammoksunut, ei hän vaikuta olevan erityisen järkyttynyt pureskellessaan hyönteisiä.