Teini rikkoi ennätyksen – sai ensimmäisenä 100 miljoonaa seuraajaa TikTokissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen 16-vuotias TikTok-käyttäjä Charli D’Amelio on rikkonut melkoisen ennätyksen sosiaalisessa mediassa. Hän on ensimmäinen yli 100 miljoonan seuraama TikTok-käyttäjä.

Charli D’Amelio saavutti 100 miljoonan seuraajan virstanpylvään sunnuntaina. Seuraajia oli kertynyt nopealla tahdilla, sillä hän liittyi TikTokiin vasta toukokuussa 2019. Ennestään tuntemattomalla teinillä on alustalla huomattavasti enemmän seuraajia kuin esimerkiksi The Rockilla, Selena Gomezilla ja Kylie Jennerillä.

D’Amelio jakoi TikTokissa alkuun monien muiden käyttäjien tavoin tansis- ja lauluvideoita. Tänä vuonna teinitähti on muun muassa esiintynyt ääninäyttelijänä StarDog and TurboCat -animaatioelokuvassa, näytellyt mainoksissa, saanut oman nimikkodonitsin, esiintynyt Jennifer Lopezin musiikkivdieolla ja aloittanut siskonsa kanssa yhteisen podcastin. Elokuussa Forbes paljasti hänen tienanneen viime vuonna erilaisilla sponsorisopimuksilla noin neljä miljoonaa dollaria.

@charlidamelio

A HUGE THANK YOU TO EVERYONE WHO HAS HELPED ME REACH 100 MILLION SUPPORTERS!!! AND ANOTHER HUGE THANK YOU TO @tiktok I LOVE EVERY ONE OF YOU!!! 💕💕

♬ original sound – charli d’amelio