Treffailun viisi virhettä – yllättävän moni sortuu näihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treffaileminen on muuttunut viime vuosien aikana todella paljon erilaisten sovellusten vuoksi. Älypuhelimet ovat nykyään todellisia viihdekeskuksia, joissa on deittisovellusten lisäksi paljon erilaisia sosiaalisen median sovelluksia, jotka vievät toisinaan ihmisten huomion kesken keskustelun jopa treffeillä.

Deittailun asiantuntijana itseään pitävä Nick Viall kertoi Poosh-hyvinvointisivustolle viisi yleisinsä virhettä, jotka ihmiset tekevät treffeillä.

1. Yrität miellyttää liikaaKeskityt liikaa siihen, että saat toisen ihmisen pitämään sinusta ennen kuin olet itse edes tehnyt sitä päätöstä pidätkö sinä treffikumppanistasi.

2. Et kommunikoiTreffikumppanille kannattaa avoimesti viestiä joko sanoin tai elein mitä mieltä hänestä on ja mitä toivoisi tapaamiselta.

3. Et luota vaistoosiJos sinusta tuntuu, että treffikumppanisi on parisuhteessa ja haluaisi pettää kumppaniaan kanssasi tai ei ole jostain muusta asiasta rehellinen, olet luultavasti oikeassa.

4. Et tee selväksi mitä etsitMikäli et halua rentoa seksisuhdetta ilman sitoumuksia vaan olet etsimässä vakavaa parisuhdetta, se kannattaa viestiä treffikumppanille tavalla tai toisella.

5. Päätät liian varhain mihin suhde on menossaMikäli rakkautta on ilmassa, älä pilaa sitä yrittämällä heti saada tapailulle seurustelustatusta. Suhteen kannattaa edetä omalla painollaan ja nauttia sen kuherruskuukausista ilman puhetta sukulaisten tapaamisesta, avioliitosta ja lapsista.