Kelly Rowland paljasti vatsansa viimeisillään raskaana – esitteli uutta treeniasuaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Destiny’s Child -yhtyeestä tunnettu laulajatar Kelly Rowland on viettänyt viime vuosina hiljaiseloa julkisuudesta mentyään naimisiin ja perustettuaan perheen. Nyt perhe on saamassa lisäystä kun artisti ilmoitti alkusyksystä olevansa raskaana.

Kelly Rowland esitteli pyöristyneen raskausvatsansa ensimmäistä kertaa Women’s Health -lehden kansikuvassa ja paljasti kuvan myötä odottavansa lasta. Nyt 39-vuotias laulajatähti esittelikin jo viimeisellä raskauskolmanneksella kasvavaa vatsaansa uudessa treeniasussa.

Kelly Rowland julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee kirjavaa Fabletics-merkkistä treeniasuaan, johon kuuluu pieni toppi ja trikoot. Naisella ei ole yllään paitaan, minkä ansiosta tähden fanit pääsevät myös näkemään tähden pyöristyneen vauvamasun kaikessa komeudessaan. Moni on kommenttikentässä arvellut Rowlandin odottavan tyttöä vatsan kapeudesta päätellen.