Khloe Kardashian alastomana – vain saappaat jalassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloe Kardashian on viime aikoina keskittynyt sosiaalisen median sijaan lähinnä kaksivuotiaaseen tyttäreensä ja omaan Good American -yritykseensä. Tähti ei enää julkaise omalle Instagram-kanavalleen niin usein seksikkäitä kuvia itsestään kuin aiemmin. Nyt nainen on kuitenkin poseerannut toisen kanavan puolella lähes alastomana.

Khloe Kardashian nähdään Good American -merkin uudessa mainoskuvassa alasti. Kuvassa 36-vuotias tähti esittelee uusia saappaita, jotka tulevat olemaan osa Good American -merkin ensimmäistä kenkämallistoa. Naisella on kuvassa pelkästään saappaat yllään ja hän näyttää muuten istuvan lattialla täysin alastomana.

Khloe Kardashian on viime aikoina keskittänyt hänen oman Instagram-kanavansa pääasiassa naisen perhearjen esittelemiseen. Joukossa on kuvia sisaruksista ja ystävistäkin muutamia asukuvia unohtamatta, mutta hyvin usein tähden oma tytär True seikkailee suloisissa kuvissa äitinsä kanssa.