Snoop Dogg valmis urheiluselostajaksi – jos palkka on kohdallaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppärinä parhaiten tunnettu Snoop Dogg toimi viikonloppuna vierailevana urheilukommentaattorina Mike Tysonin ja Roy Jones Jr.:n välisessä nyrkkeilyottelussa. Snoopin selostus sai faneilta lämpimän vastaanoton. Ihmiset alkoivat jopa vaatimaan sosiaalisessa mediassa tähteä aloittamaan uuden uran urheiluselostajana.

Snoop Dogg vaikutti myös itse innostuneen mahdollisesta urasta selostajana. Räppäri jakoi Instagramissa viestin, jossa hän ilmaisi halukkuutensa useita vuosia kestävään työhön, ainakin mikäli hinnasta sovitaan.

– Tässä illan voittaja: Snoop Dog, helposti! Tehkää joku Snoopin kanssa usean vuoden sopimuksen. Hän on syntynyt urheilukommentaattoriksi. Hän on Barkley steroideilla. Hän on hulvaton. Kolme vuotta 15 miljoonalla dollarilla, kuka tekee päätösen?, Snoop Dogg kirjoitti.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön snoopdogg (@snoopdogg) jakama julkaisu